Budaörsi szemetek

Ez egy szemét blog. Azért indult, mert a lakókörnyezetünket elértéktelenítették azzal, hogy lehetőséget teremtettek,hogy az addig zöld környezetből egy nyilvános szemétlerakó legyen. "Közterületen szemetelni vagy a közterületet más módon beszennyezni, oda engedély nélkül szemetet (építési és egyéb törmeléket, kerti nyesedéket, avart) lerakni, a közterületen lévő berendezési és felszerelési tárgyat, fákat vagy egyéb növényeket beszennyezni, rongálni tilos.". Vagy mégsem? "A mai világban, nagyon fontos a természetvédelem. Ennek egyik módja a szelektív hulladékgyűjtés!" - de közben több szemetet termel az üzemeltetése, mintha nem lenne

Címkék

a (1) alkohol (1) Állam (1) állat (1) átmozgatás (1) autóroncs (1) bevétel (1) bírság (1) btg (21) Btk. (1) budaörs (26) Budaörs (1) budaörsi (12) budapest (1) bűncselekmény (3) bűz (5) éjjel (2) életveszélyes (1) eljárás (1) Eltulajdonítás (1) építkezési (1) érd (1) értelmetlen (1) EU (1) Európai (1) fejlődéséért (1) felgyújtották (1) fertőzés (2) fidesz (2) film (1) fkf (2) forgalom (1) forrás (1) fosztogatás (4) fosztogatók (4) gödöllő (1) gyűjtés (1) gyűjtik (1) gyűjtő (1) hajléktalanok (1) hajnal (1) házhoz (2) háztartási (1) hírtv (1) hulladék (15) hulladékgyűjtés (5) Hulladékgyűjtés (1) hulladékgyűjtő (11) hulladéksziget (2) hulladékudvar (1) HUNOR (1) hús (1) idióták (1) illegális (1) ipari (1) kamaraerdő (1) kamera (2) károsítás (1) klub (1) kóbor (1) kommunális (3) Konténer (2) környezetkárosítás (3) környezetszennyezés (5) környezetvédelem (8) korszak (1) kosz (7) közbiztonság (2) kukázó (1) kukázók (1) külön (1) Lakat (1) lángok (1) lecsóba (1) lerakás (1) Lopás (1) magyarország (1) megbuktak (1) megfigyelő (1) mehet (1) menő (2) milliárd (1) minden (1) mobil (1) mocsok (13) nem (1) önkormányzat (18) pazarlás (1) pénz (1) piszok (11) rablás (1) rendőrség (1) riport (1) rombolás (1) rothadó (1) rtl (1) szabálysértés (4) szag (1) szdsz (2) szelektív (34) Szelektív (1) szemét (22) szemetek (6) szemetelés (2) szeméttelep (1) szenny (1) szennyezés (2) sziget (16) szigetek (1) tamás (1) térfigyelő (2) turkáló (1) tűz (1) tűzveszély (1) új (1) újlipót (1) Unió (1) utcakép (3) üveg (1) választás (1) városkép (1) veszélyes (1) video (1) wittinghoff (2) zaj (9) zajterhelés (1) Címkefelhő

Érdekes még

Nincs megjeleníthető elem

Folytatva ugyanott

2010.10.25. 22:12 Budaörsi szemetek

 

   Az események ugyanabban a mederben folytatódtak, ugynazok az alakok jelentek meg, szinte pontosan ugyanabban az időben. Ha az Önkormányzatot érdekelné az itt lakók joga a tiszta környezethez, rá állíthatna egy hatósági szervet, hogy rajta kapja a szemetelőket. De legalább egy táblát kihelyezhetne, hogy amit tesznek az bűncselekmény szabálysértés! De ilyen nincs. A probléma előttük nem létezik, nem látják, vagy nem akarják látni. A lényeg a statisztika, a lakosság mekkora arányában lehetséges, Uram bocsá' megoldott a szelektív hulladékgyűjtés a városban... Harmincezer lenne a bírság. Mindenki döntse el, elég visszatartó erő-e, főként azoknak, akik a város összes szelektív konténerét kirpámolják, hogy a tartalmát értékesítsék ?

Kértük, helyezzenek ki térfigyelő kamerát, és aki vét, azt büntessék meg -ha már minket azzal büntetnek,hogy el kell viselni a zajt, amikor csapkodják  a kukabúvárok a konténerek fedelét, minden nap el kell viselnünk az ocsmány szemét látványát, el kell tűrnünk, hogy minket fenyegessenek azok az emberek,akiknek természetes, hogy oda piszkítsanak, ahol őket már nem zavarja. Igen, ők is budaörsiek. Szavazó polgárok. Nem szabad őket kamerázni. Szemetelni szabad? Nincs visszatartó erő.

Valaki elmondhatná, ki az, aki emberek sorsáról döntött a Hivatalban? Ki az, akit nem érdekel a környéken élők sorsa?!

 

Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzat környezetvédelem szelektív szennyezés szabálysértés budaörsi hulladékgyűjtés károsítás btg

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsiszemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr782399182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása