Budaörsi szemetek

Ez egy szemét blog. Azért indult, mert a lakókörnyezetünket elértéktelenítették azzal, hogy lehetőséget teremtettek,hogy az addig zöld környezetből egy nyilvános szemétlerakó legyen. "Közterületen szemetelni vagy a közterületet más módon beszennyezni, oda engedély nélkül szemetet (építési és egyéb törmeléket, kerti nyesedéket, avart) lerakni, a közterületen lévő berendezési és felszerelési tárgyat, fákat vagy egyéb növényeket beszennyezni, rongálni tilos.". Vagy mégsem? "A mai világban, nagyon fontos a természetvédelem. Ennek egyik módja a szelektív hulladékgyűjtés!" - de közben több szemetet termel az üzemeltetése, mintha nem lenne

Címkék

a (1) alkohol (1) Állam (1) állat (1) átmozgatás (1) autóroncs (1) bevétel (1) bírság (1) btg (21) Btk. (1) budaörs (26) Budaörs (1) budaörsi (12) budapest (1) bűncselekmény (3) bűz (5) éjjel (2) életveszélyes (1) eljárás (1) Eltulajdonítás (1) építkezési (1) érd (1) értelmetlen (1) EU (1) Európai (1) fejlődéséért (1) felgyújtották (1) fertőzés (2) fidesz (2) film (1) fkf (2) forgalom (1) forrás (1) fosztogatás (4) fosztogatók (4) gödöllő (1) gyűjtés (1) gyűjtik (1) gyűjtő (1) hajléktalanok (1) hajnal (1) házhoz (2) háztartási (1) hírtv (1) hulladék (15) Hulladékgyűjtés (1) hulladékgyűjtés (5) hulladékgyűjtő (11) hulladéksziget (2) hulladékudvar (1) HUNOR (1) hús (1) idióták (1) illegális (1) ipari (1) kamaraerdő (1) kamera (2) károsítás (1) klub (1) kóbor (1) kommunális (3) Konténer (2) környezetkárosítás (3) környezetszennyezés (5) környezetvédelem (8) korszak (1) kosz (7) közbiztonság (2) kukázó (1) kukázók (1) külön (1) Lakat (1) lángok (1) lecsóba (1) lerakás (1) Lopás (1) magyarország (1) megbuktak (1) megfigyelő (1) mehet (1) menő (2) milliárd (1) minden (1) mobil (1) mocsok (13) nem (1) önkormányzat (18) pazarlás (1) pénz (1) piszok (11) rablás (1) rendőrség (1) riport (1) rombolás (1) rothadó (1) rtl (1) szabálysértés (4) szag (1) szdsz (2) szelektív (34) Szelektív (1) szemét (22) szemetek (6) szemetelés (2) szeméttelep (1) szenny (1) szennyezés (2) sziget (16) szigetek (1) tamás (1) térfigyelő (2) turkáló (1) tűz (1) tűzveszély (1) új (1) újlipót (1) Unió (1) utcakép (3) üveg (1) választás (1) városkép (1) veszélyes (1) video (1) wittinghoff (2) zaj (9) zajterhelés (1) Címkefelhő

Érdekes még

Nincs megjeleníthető elem

Boldog Új évet Budaörs! Viszlát környezetvédelem!

2011.01.09. 00:21 Budaörsi szemetek

   Az új évet ebben a környezetben kellett megélnünk.

Köszönjük Budaörs város valamennyi alkalmazottjának, a város vezető politikusainak, környezetvédelmi szakembereinek, a döntéshozóknak - összességében mindenkinek, aki közreműködött abban, hogy az Átlós utca egy szép, zöld környezetből egy lelakott, mocsokban fürdőző, hajléktalanok kedvenc turkálóhelyévé vált! Köszönik a környék elértéktelenedett  ingatlan tulajdonosai, azok az emberek, akik minden nap szembesülnek azzal a problémával, amit a város vezetősége generált, amit megtűr, ami problémát nem kíván kezelni. Mindegyiküknek olyan boldog új esztendőt kívánunk, amilyet nekünk szántak!

Azt is köszönjük, hogy most már csak legfeljebb egyszer szállítják a szemetet, hogy a környék lakói (mint pl a fekete Suzukis, a fehér  teherautós, a Lexus terepjáróból dobozt mellé hajító és a többiek...) büntetlenűl oda hordhatják a háztartási szemetüket, mert a város vezetése nagyvonalúan szemet huny, hogy a város irányítói nem ellenőrzik az újabban beköltözőket, hogy rendelkeznek-e szemétszállítási csekkel,  valamint azt, hogy a kukások szétrugdalják jókedvükben a műanyag kupakokat, mellé hajigálják a konténerbe nem való kommunális szemetet.

   Köszönik a lakosok azok után, hogy minden egyes nap nézhetik a szemetet, hallgathatják a konténerfedél csapkodást, kuka ürítést, megcsodálhatják az alkoholista fosztogatókat -akik előtte soha a környéken nem jártak-, és hálát adnak érte, hogy a házaik köré a szél szárnyán való utazás után landoló szemetet is maguknak kell összegyűjteni, mert rajtuk kívűl ezzel senki nem foglalkozik.

A lényeg, hogy papíron(!) egy statisztikai adatlapon pipálhatjnak a bőrfotelból hátradőlve, mennyi mindent tett a város  vezetése a Környezetvédelemért. Papíron.

 

Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzat környezetvédelem mocsok szenny budaörs szelektív piszok

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsiszemetek.blog.hu/api/trackback/id/tr372570846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása